2016. április 4., hétfő

Kasznár Veronika Katalin (szerk.): Tészták



Az Ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre sorozat jelen kötete a családom egyik kedvence. A szakácskönyvben számos könnyen elkészíthető recept található – pontról pontra leírva, fényképekkel segítve a főzés lépéseit. Ebben a kötetben közel kétszáz ismert tésztaféléből készíthetünk leveseket, könnyed tésztaételeket, tésztás hús- és halételeket, vegetáriánus finomságokat és desszerteket. A szakácskönyvből megtudhatjuk, hogyan érdemes a rigatonit, a cannellonit, a farfallét vagy a makarónit elkészíteni. Nálunk nagy kedvenc a népszerű lasagne verde, a spagetti alla carbonara, de ugyanannyira szeretjük a minestrone levest vagy a vegetáriánusoknak ajánlott spagettit tejszínes gombával.

 A könyvtárban itt található. 

Arrabona

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése