2019. január 18., péntek

Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta – Villámgyors vacsorák

Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta – Villámgyors vacsorák
Central Médiacsoport Zrt., Budapest, cop. 2018. 155 p.
Raktári jelzet: E 011989

A karácsony és a nagy lakmározások után januárban sokan nagy kedvvel és lendülettel kezdenek bele különböző diétákba, fogyókúrákba, hogy ellensúlyozzák a decemberben elfogyasztott csokoládé- és süteménymennyiséget, illetve megalapozzák nyári alakjukat. Többek között nekik ajánlom jó szívvel Vrábel Krisztina legújabb könyvét, de azok is bátran kezükbe vehetik a kötetet, akik az egészségesebb táplálkozás mellett döntenek az új évben.

A 160 grammos szénhidrátdiéta nem egy szigorú, nehezen követhető fogyókúra, sokkal inkább a tudatos, egészséges táplálkozás alapja. A sorozat legújabb része, a Villámgyors vacsorák arra sarkall bennünket, hogy az esti étkezést is vegyük komolyan, hiszen ez alapozza meg a jó alvást, a megfelelő pihenésünket. A könyvben számos ötletet találunk tartalmas levesekhez, salátákhoz, hideg ételekhez vagy melegszendvicsekhez, illetve néhány desszert is helyet kapott a gyűjtemény végén. A lényeg, amelyet a szerző többször is hangsúlyoz, hogy ne együk túl magunkat, de ne is hagyjuk ki a vacsorát. Estére együnk valami könnyűt, fogyasszunk sok zöldséget, húsokat, halakat, így nem terheljük meg a gyomrunkat éjszakára.

SzK


A könyvtárban itt található.

A 160 grammos szénhidrátdiéta eddig megjelent kötetei:

Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta – Finom falatok lemondás nélkül
Budapest, Central Médiacsoport Zrt., 2013. 167 p.
Raktári jelzet: 796937

A könyvtárban itt található.Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta – Újabb finom falatok, lemondás nélkül
Budapest, Central Médiacsoport Zrt., 2015. 175 p.
Raktári jelzet: E 001060

A könyvtárban itt található.Vrábel Krisztina – Koszta Ágnes – Töllösy Judit: 160 grammos szénhidrátdiéta – Az életmódkönyv
Budapest, Central Médiacsoport Zrt., cop. 2016. 221 p.
Raktári jelzet: E 003895

A könyvtárban itt található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése