2020. április 23., csütörtök

Logiritmus: Online logikai játék szombaton!


A sokak által kedvelt Medve Szabadtéri Matekverseny is az online térbe költözik. Több ezer embert várnak szombaton a Medve Matek ingyenes, logikai kalandjátékába. Most egy otthonról játszható matekozásra várják az érdeklődőket.

A Logirintus nevű online játékon, amely 2020. április 25-én (szombaton) kerül megrendezésre 10:30 és 12:00 óra között, bárki részt vehet, aki szereti a fejtörőket. A verseny során egy-egy történetbe összefűzött matematikai-logikai feladatokat kell megoldani, amely során a játékosok például felépíthetnek egy civilizációt a Marson vagy elmenekülhetnek a dzsungelből, ahová lezuhant a repülőgépük.

A játék célja többek között, hogy összehozza az egymástól távol lévő családot, barátokat, de lehetőség van egyéni indulásra is. Hat kategóriában lehet nevezni életkor és csapatösszetétel alapján. A feladatok közben rövid mozgásos játékokkal ösztönzik a szervezők a résztvevőket. A próbatételek végén oklevelet és egy meglepetést tölthetnek le a versenyzők, valamint a szervezők ajándékokat is kisorsolnak. Jelentkezni a Logirintus weboldalán lehet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése